Skip to main content

Ontdek hoeveel je kunt besparen door je huis goed te isoleren

Dakisolatie

Dakisolatie is essentieel voor het behouden van warmte tijdens de winter en het koel houden van uw huis in de zomer. Het resulteert in substantiële energiebesparingen en verlaagt uw CO2-uitstoot. Met geavanceerde materialen zorgt IsoGuard voor een optimale dakisolatie.

Meer informatie

Spouwisolatie

Spouwisolatie vermindert warmteverlies door de ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur te isoleren. Dit leidt tot lagere energiekosten en een comfortabelere woonomgeving, terwijl het ook de ecologische voetafdruk van uw huis verkleint.

Meer informatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie bij IsoGuard pakt koude trek en vochtigheid vanuit de grond aan, waardoor uw wooncomfort wordt verhoogd en uw energierekening wordt verlaagd. Het draagt bij aan een warmer gevoel onder de voeten en een duurzamer huis.

Meer informatie

Bodemisolatie

Bodemisolatie richt zich op de bodem van uw kruipruimte, waardoor uw huis droger en warmer blijft. Dit verbetert niet alleen het wooncomfort, maar zorgt ook voor energiebesparing.

Meer informatie

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Ontzorgen

Bent u van plan uw huis te isoleren? Bij ISOGUARD staat u op de eerste plaats. Wij streven ernaar om hoogwaardige service te leveren, waarbij we niet alleen zorgen voor een vakkundige installatie van isolatiematerialen, maar ook rekening houden met de planning en het budget van de klant. We hechten waarde aan open communicatie, transparantie en het opbouwen van fijne relaties met onze klanten.

Energie-efficiëntie

Isolatie is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van vastgoed te verbeteren. Goede isolatie zorgt voor een beter warmtebehoud en voorkomt energieverlies. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Comfort en welzijn

Isolatie draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat door temperatuurschommelingen te verminderen en tocht te voorkomen. Het houdt de warmte binnen in de winter en houdt de hitte buiten in de zomer, waardoor bewoners en gebruikers van het vastgoed genieten van een aangename leef- en werkomgeving.

Geluidsisolatie

Isolatie helpt bij het verminderen van geluidsoverlast, zowel van buitenaf als tussen verschillende ruimtes in het vastgoed. Dit draagt bij aan een rustige en productieve omgeving.

Waardevermeerdering

Goed geïsoleerd vastgoed heeft een hogere marktwaarde en aantrekkingskracht voor potentiële kopers en huurders. Investeringen in isolatie betalen zichzelf terug door de verhoogde waarde en het potentieel.

Met onze hoogwaardige isolatieoplossingen transformeren wij jouw huis in een oase van warmte, waar duurzaamheid en besparing hand in hand gaan.”

Subsidie

Als extra service biedt ISOGUARD gratis ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. We begrijpen dat de procedures rondom subsidies complex kunnen zijn, daarom staan wij klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Door gebruik te maken van subsidies wordt het isoleren van uw huis bijzonder voordelig, waardoor u de investering snel kunt terugverdienen. 

Bekijk hoeveel geld u terug krijgt per vierkante meter met de ISDE subsidieregeling

verdubbeld

Dakisolatie

15/m2
Vanaf 20 m2

Spouwisolatie

4/ m2
vanaf 10 m2

Vloerisolatie

5,50/m2
vanaf 20 m2

Bodemisolatie

3/ m2
Vanaf 20 m2

Dakisolatie

30/m2
Vanaf 20 m2

Spouwisolatie

8/m2
vanaf 10 m2

Vloerisolatie

11/m2
vanaf 20 m2

Bodemisolatie

6/m2
Vanaf 20 m2